Coaching

Coaching

Een bewustzijns­coach voor jou

Om individueel te werken aan wat voor jou belangrijk is!

Wat wil je?

Je zoekt hulp en wenst het liefst in een veilige omgeving en kleine setting aan je uitdagingen te werken. Of het nu gaat om het vinden van rust, inner-peace, geluk in je huidige functie of relatie, het zetten van een volgende stap, het omgaan met werkdruk of stress, relaties met collega’s of leidinggevende.

 

Je hebt jezelf al vaak voorgenomen het anders aan te pakken, en toch heb je het gevoel niet uit je vicieuze cirkel te komen. Je zou meer zelfvertrouwen, meer energie of een positiever zelfbeeld wensen. Misschien weet je even niet wat je wilt en wens je daarin helderheid. Of vraag je hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen rondom relatie, werk of jezelf.

Je bent goed zoals je bent

 

Charles Ruiters

Mijn belofte

Wat gaat coaching jou opleveren?

Het Proces van Bewustzijns-coaching

Met bewustzijnscoaching maak je een heel proces door. Het zet je in je kracht, geeft innerlijke rust en maakt helder waar je naar toe wilt. Je leert om te gaan met de wereld om je heen, op een manier zoals jij dat wenst. Bewustzijnscoaching zorgt voor:

  • Vergroting van je zelfbewustzijn en geeft nieuwe inzichten.
  • Helderheid in wat je wil zien in je leven.
  • Groei in zelfvertrouwen, enthousiasme en energie.
  • Een leven leven vanuit wat jij wenst.
  • Krachtig handelen, in actie komen en dat je meetbare stappen zet.
  • Het creëren van blijvende verandering.
  • Het openen van jezelf voor anderen, echt zijn en in verbinding zijn en blijven met anderen
  • Het bereiken van je doelen die je wellicht voor onmogelijk had gehouden
  • Een leven vol leven. Coaching zorg ervoor dat je leeft!

De opbouw van elke Bewustzijnscoaching sessie volgt een vaste methodiek die al meer dan tien jaar is doorontwikkeld en uit zeven stappen bestaat.

7 Stappen

1Maak aandacht vrij en kom aan in het hier en nu
2Erken wie je bent en wat er is
3Formuleer de gewenste resultaten
4Commitment en verantwoordelijkheid nemen
5Creëer inzichten door coaching en bewustzijnsverruiming.
Herken belemmeringen, energie lekken en ga hieraan voorbij.
6Maak keuzes op basis van een holistisch proces, integreer nieuwe inzichten in je leven en blijf in beweging
7Kom je beloftes na

Coach ervaringen

Het heeft m'n leven veranderd door mijn hoofddoel samen te bereiken! Daarnaast heeft Charles binnen een uur me zeer grote andere doelen helpen bereiken, waar ik gaande weg tegen aanliep. Punten waar ik al m'n hele leven mee worstelde, die telkens terugkomen zoals onzekerheid. Ik was verbaasd wat we konden bereiken binnen 1 uur!

Simone, team manager 

Charles heeft de gave om in no time een mooie en veilige omgeving te creëren om te leren en ontwikkelen. Vanuit passie en compassie haalt hij het beste naar boven en dat zette mij volledig in mijn kracht. Door zijn open houding en uitstraling maakt hij snel verbinding waardoor we diep gingen in de coaching. Ik ben voorbij belemmeringen gegaan waar ik al jaren mee worstelde. Hij ademt het 'coach zijn' in alles wat hij doet en is daarmee voor mij een inspiratiebron.

Jelske, projectmanager 

Veel meer inzicht gekregen in mezelf en de tools heb ik nu in handen om zelf zelfstandig te kunnen blijven werken aan mijn doelen

Theo, Programmeur

Hij creëerde een veilige ruimte waarin ik durfde te groeien. Simpelweg door wie hij is. Hij stelt vragen die me raakten en die maakten dat ikzelf met het antwoord kwam. Heel bijzonder! Hij is een mensenmens en energiek zonder daar teveel ruimte bij in te nemen. Hij is een sterke observator en goeie luisteraar. Hij is voor mij in hart en nieren een coach oftewel het sprekende voorbeeld van wat hij zelf altijd zegt: “Coaching is a way of life”.

Natacha, communicatie adviseur

Ik ontving negen coachingsessies over verschillende doelen met betrekking tot werk, wonen en relaties.
Coaching hielp me in actie te komen en de juiste acties te bepalen en erop te focussen. Ik kreeg ook waardevolle inzichten in wat me blokkeerde. De impact die het had was dat ik een aantal moeilijke beslissingen nam en dat ik meer 'positief denken' in mijn leven integreerde.
Een paar dingen die me opvielen, waren de kalmerende aanwezigheid, geduld, compassie en oprechte interesse. Ik herinner me dat ik tijdens de sessies een paar keer echt in emoties en gedachten vast kwam te zitten en elke keer coachte hij me er goed doorheen.
Vanwege mijn ervaring geloof ik dat BewustzijnsCoaching een geweldige manier van coachen is die ik iedereen kan aanbevelen! '

Martine, trainer en coach

Ik heb 6 sessies gevolgd en dit heeft mij heel veel gebracht. Wat ik heel prettig heb gevonden is de praktische aanpak. Oftewel; wat kan je NU doen om ervoor te zorgen dat je daar komt waar je graag wilt zijn. Deze aanpak zorgde voor concrete acties waar ik het positief resultaat snel van merkte! Nog steeds als ik ergens dreig vast te lopen pas ik toe wat ik heb geleerd. En met succes! Ik kan iedereen die weleens vastloopt op ‘iets’ van harte aanbevelen om je te laten coachen door een BewustzijnsCoach.

Gerard, Hotelmanager

In november ben ik begonnen met BewustzijnsCoaching. Ik zat echt in een soort van verlate dertigersdip en had het gevoel dat ik nu dingen moest gaan veranderen, maar waar te beginnen….Samen hebben we doelen opgeschreven en per sessie hebben we bekeken welk doel ik wilde gaan behandelen. Zo heb ik ze één voor één behandeld. Even een moment voor bezinning. Als je op zoek bent naar innerlijke rust, dan ben je hier aan het goede adres. Het heeft mij echt geholpen om via een helikopter naar mijn leven te kijken.

 Edwin, administratief medewerker

Bewustzijns-coaching

Juiste coaching met impact op wie je bent

Coaching is gebaseerd op de fundamentele overtuiging dat mensen alle potentiële middelen in zich hebben om datgene te bereiken wat ze willen. Het ontwaken van deze potentie is een van de hogere ambities van goede coaching. Het aanspreken van jouw onbegrensde krachten maakt mogelijk om in je licht te stappen en te laten zien hoe briljant, schitterend, begaafd en geweldig je bent.

Vertel me meer

Met de stress en spanningen van het moderne leven, wordt de weg vooruit vaak mistig en onduidelijk. De rol van mij als je bewustzijnscoach is om effectieve vragen te stellen en bewustzijn te creëren om jou in staat te stellen door de mist heen te breken en duidelijkheid en focus in je leven terug te brengen. Door regelmatig coaching sessies te houden, blijf je op koers en heb je een krachtig middel om verandering veel sneller door te voeren dan zonder bewustzijnscoaching.

Inklappen

Klassieke coaching

Klassieke coaching helpt een persoon om effectiever te worden in het realiseren van zijn dromen. Maar als bewustzijnsverruiming ontbreekt, blijft de cliënt antwoorden zoeken in wat hij al kent. Blijvende veranderingen kunnen dan niet ontstaan.

Bewustzijns-coaching

Bewustzijns-coaching is gebaseerd op klassieke coaching en gaat hand in hand met bewustwording. Je verruimt je bewustzijn waardoor je nieuwe, onbekende mogelijkheden ziet. Hierdoor zul je sneller en met nieuwe inzichten naar je gewenste bestemming gaan.

Bewustzijn

Een eenmaal vergroot bewustzijn keert nooit meer terug naar het oude. De inzichten en veranderingen zijn daardoor blijvend van aard.

Mijn overtuiging

Waarom coaching werkt

Professionele Bewustzijns-Coaching heeft vele voordelen: het biedt nieuwe perspectieven op je uitdagingen, het stimuleert besluitvorming, helderheid en focus. Het verkent, verdiept en versterkt en verandert gedrag. Het vergroot je effectiviteit, zelf-vertrouwen en integriteit. En de lijst eindigt hier niet….

Mijn aanpak

Voor-traject

Als je na een kennismaking besluit om met mij te gaan coachen, ontvang je voorafgaand aan je eerste sessie een verdiepende vragenlijst.

Coaching traject

In de eerste sessie bepalen we wat jouw overall doelen zijn. Welke resultaten zou je uit de coaching willen halen? Daarna gaan we hiermee aan de slag. Tussen de coaching sessies in, ben je in actie om je inzichten en afspraken te integreren. Regelmatig evalueren we je voortgang.

Afronding

Aan het eind kijken we terug op wat er bereikt is. Je evalueert jezelf, mij als jouw coach en onze dienstverlening.

Investering

Geef jezelf een cadeau

6 uur privé coaching

€ 798,60 incl. btw
(€ 660,- excl. btw)
6 uur actieve persoonlijke coaching
Aanmelden

6 uur zakelijke coaching

€ 1.320,- excl. btw
6 uur actieve persoonlijke coaching via je werkgever of bedrijf.
Aanmelden

Coach - ervaring

Gratis 30 minuten
Maak gratis kennis met me en mijn manier van bewustzijns-coaching.
Boek direct een afspraak.

Veelgestelde vragen

Over coaching

Mijn blogs

Wat ik je wil meegeven

Gratis ontwikkeladvies & coaching

Vanochtend kreeg ik een leuke email: “Beste Charles, via de ‘NL leert door’ regeling ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik kwam je

Luisteren door een bril

Luisteren is voor een coach een onmisbare competentie, maar feitelijk zou elk mens in staat moeten zijn om te luisteren. Luisteren is veel meer dan

Het is niet eerlijk

Sinds maart dit jaar coach ik een aantal mensen met de diagnose Parkinson. Dit is onderdeel van een pilotstudie met ondermeer het Radboudumc en Sentias.nl.

Eerst meer informatie?

Neem contact op!

Wil je eerst even contact voordat je kiest voor coaching of een training? Dan staat Marielle (mijn zus) voor je klaar, bij haar kun je met al je vragen terecht. Mail haar of boek een belafspraak van 30' (gratis en vrijblijvend natuurlijk) met haar. Dan belt zij jou op het door jou gewenste dag en tijdstip. Ook kun je haar benaderen als je eerst een offerte wenst te ontvangen voor coaching of een training.

Bekijk hieronder het visitekaartje in video van Marielle:

IMG_7015