Gratis ontwikkeladvies & coaching

Door Charles Ruiters 7 augustus 2020

Vanochtend kreeg ik een leuke email:

“Beste Charles, via de ‘NL leert door’ regeling ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik kwam je profiel tegen op Coachfinder en zou graag een kennismakingsafspraak willen maken. Wanneer zou het schikken?”

Ik had gezien dat collega-coaches zich met ‘NL leert door’ profileerden. De mail en ons telefoongesprek vlak daarna maakte me bewust dat de overheid een mooie mogelijkheid biedt om met een coach gratis aan de slag te gaan. Coaching als professie, erkend door de overheid, gesubsidieerd en opengesteld voor iedereen! Een campagne die net van start is gegaan en coaching dus ook toegankelijk maakt voor jou!

Wie ben ik & wat wil ik

De insteek van ‘NL leert door’ is om jou – werkende, werkzoekende of zzp-er – de mogelijkheid te geven stil te staan bij wie je nu bent, wat je doet, wat je wenst en waaraan je in de toekomst je energie wilt geven. Onderdeel van het traject is een arbeidsmarktscan, gevolgd door 4 uur coaching. Onze coaching kan zowel in Maastricht (persoonlijk) als op afstand via telefoon of Zoom. Het traject wordt volledig gesubsidieerd, waarbij de afhandeling door mij gedaan zal worden.

Ergens 100% voor gaan

Ook bij loopbaancoaching zet ik jou in beweging om te bereiken wat jij graag wenst te zien in je leven en werk. Jij zet stappen en realiseert je gewenste toekomst. Tijdens dit traject krijg je ook inzicht in jouw ervaring, wensen, interesses, kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het traject bestaat uit een korte intake, een arbeids-scan gevolgd door 4 uur coaching (twee sessies per maand). Jouw bereidheid in actie te zijn en je commitment zijn voorwaarden om samen aan de slag te gaan. Met andere woorden, al is het gratis, je gaat er 100% voor of niet!

Verandering is de enige constante

Waarom deze regeling? Als je kijkt naar de wereld: het werk verandert, we gaan digitaler, verbinden steeds meer met elkaar op afstand en er verdwijnen zelfs banen. Om jou hierop voor te bereiden biedt de regeling ‘NL leert door’ je gratis ontwikkeladvies. Je krijgt meer inzicht in je mogelijkheden, je kansen, groeit in zelfvertrouwen en weet wat jou drijft.

Meer achtergrond informatie over de regeling: hoewerktnederland.nl

Maximaal vijf trajecten – wees er snel bij!

Ik bied je graag de kans om met mij aan de slag te gaan. Ik heb ruimte voor maximaal vijf coachingstrajecten binnen deze regeling. Dus als je voelt – ‘dit is een kans, die laat ik niet liggen’ – neem dan contact met me op. Ik ga graag met je aan de slag en kijk uit naar je reactie.

 

Luisteren door een bril

Door Charles Ruiters 15 juli 2020

Verder lezen