In de media

IN DE MEDIA

Magische Momenten

die ik graag met je deel

Over Charles Ruiters

auteur - coachtrainer - bewustzijnscoach

Charles Ruiters begeleidt je tijdens je transformatie naar meer rust, ruimte en vertrouwen. Hij is afgestudeerd Civiel Technoloog die, na een carrière van 20 jaar, in 2009 het roer omgooide. In Zuid Afrika kwam hij in contact met Consciousness Coaching (Bewustzijnscoaching) waarna hij dit onder licentie in Nederland introduceerde. Deze wijze van coachen is een belangrijke inspiratiebron in alles wat hij onderneemt.

Vertel me meer

Zijn visie is anderen helpen het leven te realiseren dat ze liefhebben. Als bewustzijnscoach doet hij dat door een-op-een te werken. Voor Charles is coaching veel meer dan een professie. Het is een manier van leven waarin je elkaar benadert vanuit verbinding, respect, vertrouwen, compassie en onvoorwaardelijkheid. Je mag zijn wie je bent en worden wie je kiest te zijn. Coaching als levensstijl noemt Charles in zijn boek ‘liefdevol communiceren’: het is een manier van met elkaar omgaan die je als professionele coach gebruikt tijdens coach sessies, maar die feitelijk in al onze relaties gebruikt kan worden. Charles heeft een passie om mensen de kunst van het coachen en liefdevolle communicatie te leren: hoe zou je leven eruit zien als je volledig beschikbaar bent voor anderen, hen oprecht ontvangt en zonder oordeel luistert? Als je iemand op eigen kracht in beweging laat komen datgene te doen waarvan hij (innerlijk) weet dat dat nodig is? Met eigen trainingen en als freelance trainer geeft hij invulling aan deze passie.

Inklappen

20 januari 2020

Interview op RTV Maastricht

Burn-out, prestatiedruk, depressie en toenemend gevoel van eenzaamheid: het zijn zeer actuele onderwerpen. Zou beter inzicht in wie je bent geworden én wat je echt wil, de wachtlijsten bij psychiater en hulpverleningsinstanties verkleinen? Ik ben van mening dat verbetering van leefkwaliteit mogelijk is door voorbij je ego te gaan en bewust uit de competitiestrijd te stappen. Gastvrouw Nadine Kolbusz - RTV Maastricht - praat daarover met mij, samen met studentencoach Katinka van Kan en Juffencoach Jasmijn George.

video

22 januari 2020

Charles en Joris gaan uit elkaar in Creative Consciousness

Na een periode van 7 mooie en leerzame jaren nemen Joris en Charles afscheid als zakenpartners om beide hun eigen weg en hart te blijven volgen. Charles blijft als trainer, coach, mentor en examinator nog gepassioneerd actief binnen de coach opleiding van Creative Consciousness Nederland.

video

MIJN BOEK IN DE MEDIA

Reviews van anderen

preview-paravisie

In: ParaVisie

maart 2020

"...Charles Ruiters, auteur en bewustzijnscoach, leidt je, aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven, naar meer rust, ruimte en vertrouwen..."

preview-onkruid

In: Onkruid 255

maart/april 2020

"...Met constante stress, een hoofd dat overloopt van allerlei (tegenstrijdige) gedachten en totale uitputting tot resultaat..."

logo-nbd

Door: NBD Biblion

februari 2020

"...daagt de lezer uit 'op de pauzeknop te drukken' om een open verbinding met zichzelf en anderen aan te gaan..."

24 oktober 2019

Impressie boekpresentatie

Met dank aan Boekhandel Dominicanen en Bullseye Publishing.

video

GEDRUKTE MEDIA

Gesprekken met mij

preview-yoga

In: Yoga International

september/oktober 2019

"...Coaching als een levensstijl..."

preview-tcc

In: TCC Magazine

2020

"...Hoe beter je als coach vanuit je essentie leeft, hoe beter je anderen hierin kunt helpen hetzelfde te doen..."

Eerst meer informatie?

Neem contact op!

Wil je eerst even contact voordat je kiest voor coaching of een training? Dan staat Marielle (mijn zus) voor je klaar, bij haar kun je met al je vragen terecht. Mail haar of boek een belafspraak van 30' (gratis en vrijblijvend natuurlijk) met haar. Dan belt zij jou op het door jou gewenste dag en tijdstip. Ook kun je haar benaderen als je eerst een offerte wenst te ontvangen voor coaching of een training.

Bekijk hieronder het visitekaartje in video van Marielle:

IMG_7015