Samenwerkingen

UBUNTU

Ik ben gelukkig als jij gelukkig bent.

Eén plus één is drie

De wereld zit vol met mensen die hetzelfde willen als jij en ik. Mensen wensen een eerlijke en rechtvaardige maatschappij, vrede, een goede gezondheid, respect, liefde, aandacht, verbinden en voldoende welvaart. We zijn veel meer met elkaar verbonden en hebben veel meer wat ons bindt dan wat ons verdeelt. Samen met anderen bied ik trainingen en workshops aan voor persoonlijk groei, coaching als manier van leven, coachende communicatie. Elke vorm van samenwerking heeft het onmogelijke in zich waardoor 1+1 gelijk 3 wordt.

Het leven gaat zo snel

Het leven gaat zo snel dat we vaak rondlopen in allerlei rollen die we spelen als partners, ouders, vrienden, medewerkers ... totdat het niet meer zo goed gaat. Hoe meer we proberen ‘t bij te houden en in te passen, hoe meer we lijken af te dwalen van wie we werkelijk zijn.

Vertel me meer

Onze persoonlijke opleidingen zijn stuk voor stuk transformationele processen waarbij je diep in je ware authentieke zelf duikt om je eigen kracht en potentieel te (her) ontdekken. Met de nieuwe inzichten en de krachtige hulpmiddelen kun je beperkende patronen en angsten doorbreken en je waarde terugvinden. Door te leren anders te kijken naar het verhaal dat je jezelf vertelt krijg je duidelijkheid over wie je werkelijk bent en begin je bewustere keuzes te maken in overeenstemming met je authentieke zelf.

Inklappen

Een nieuw perspectief

Op het moment dat je anders kijkt, zie je het ook anders. Een nieuw perspectief geeft je een nieuwe ervaring, waarbij de werkelijkheid zelf niet verandert. JIJ bent veranderd.

Welke trainingen geef ik samen?

'Houd me Vast'

2-daagse weekendtraining voor stellen

De APK voor jullie relatie!

Georganiseerd ism

Two4Two

De docent is coach

5-daags opleiding

Voor docenten van universiteit, hogeschool of MBO

Georganiseerd ism

Creatie Coaching

360 graden ondernemer training

1-daagse opleiding

Voor als je de beste versie van jezelf wil zijn.

Georganiseerd ism

Suzan Bannink

Bewust leven bewust zijn

Onze trainingen maakt mogelijk dat je de gewenste verandering wordt. Met 'weten hoe het moet', BEN je nog niet wat je wenst te zijn. Onze trainingen zetten kennis op zodanige manier om dat jij de mogelijkheid wordt! Onze trainingen zitten goed in elkaar, waardoor je een diepgaand proces doorloopt met jezelf. We zorgen voor een veilige leeromgeving. Het proces waar je doorheen gaat zet je weer in je kracht, schept innerlijke rust en biedt duidelijkheid over wat je echt wilt. Het geeft je ook de tools om het geleerde en je inzichten in te passen in je leven.

Agenda

Hieronder onze eerst volgende trainingen.

Liever direct ons gehele programma bekijken?

Klik dan hier: Overzicht van alle opleidingen

 • 29sep
  De docent is coach | Module #129 september t/m 01 oktober 2021MaastrichtAanmelden

Hoe voelen mensen zich na onze trainingen?

 • Meer vrijheidIk durf te leven en te genieten van het leven.
 • Meer passieIk weet waar mijn passie zit, waar ik gelukkig in ben.
 • Meer energieIk weet hoe ik mijn energie aan kan boren, en op de juiste manier kan inzetten.
 • HelderheidIk leef en maak keuzes vanuit mijn visie.
 • IntegerIk doe wat ik zeg, kom afspraken op tijd na.
 • AanwezigIk leef in het hier en nu en ben er voor de ander.
 • BewustIk ben me gewaar en ga voorbij belemmerende gedachten.
 • AuthentiekIk ben echt en verbind vanuit de essentie.
 • VerbindenIk ga voor diepe connectie met de ander.
 • LiefdeDe ander mag zijn wie hij of zij is.
 • LuisterenIk luister met oprechte aandacht en ben er voor je.
 • BeschikbaarIk heb ruimte om je te ontvangen.
 • CompassieIk vraag het beste van je, terwijl ik verbind met wat je voelt en doormaakt.
 • NieuwsgierigIk heb oprechte interesse in wie je bent en wat je beweegt.
 • CoachingCoaching is een manier van leven geworden.
 • ContextIk benader de ander vanuit de grootsheid die de ander is.

Een greep uit de trainers waarmee ik samenwerk

Gertine Fornerod

Gertine Fornerod

ACC Coach & Trainer
Als coach geniet ze ervan als mensen verder komen in hun bewustwordings- en ontwikkelingsproces. Het is mooi om te zien dat mensen dan hun unieke kracht ontdekken en hun hele potentieel gebruiken. Heeft ervaring als zelfstandig onderwijskundig adviseur voor Hogescholen en Universiteiten.

Susan Bannink

Suzan Bannink

BewustzijnsCoach & Trainer

Haar passie is mensen coachen op verdiepende levels! Suzan gelooft dat iedereen met passie, liefde en energie kan leven, in balans en met zelfvertrouwen. Ze sluit aan op gevoelsniveau en stuurt bij op verstandsniveau! Ze is vriendelijk, inspirerend, steunend en soms confronterend

IMG_7015

Marielle Ruiters

BewustzijnsCoach & Trainer

Inspireert anderen om op reis te gaan om de rugzak uit te pakken. Een reis langs inzichten en ontdekkingen, ambities en potentieel, grenzen en valkuilen, besluiten en acties, loslaten en integreren, liefde en geluk. Met als Doel: een inspirerend mooi leven….

Veelgestelde vragen

Over mijn samenwerkingen

Mijn blogs

Wat ik jou wil meegeven

Gratis ontwikkeladvies & coaching

Vanochtend kreeg ik een leuke email: “Beste Charles, via de ‘NL leert door’ regeling ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik kwam je

Luisteren door een bril

Luisteren is voor een coach een onmisbare competentie, maar feitelijk zou elk mens in staat moeten zijn om te luisteren. Luisteren is veel meer dan

Het is niet eerlijk

Sinds maart dit jaar coach ik een aantal mensen met de diagnose Parkinson. Dit is onderdeel van een pilotstudie met ondermeer het Radboudumc en Sentias.nl.

Eerst meer informatie?

Neem contact op!

Wil je eerst even contact voordat je kiest voor coaching of een training? Dan staat Marielle (mijn zus) voor je klaar, bij haar kun je met al je vragen terecht. Mail haar of boek een belafspraak van 30' (gratis en vrijblijvend natuurlijk) met haar. Dan belt zij jou op het door jou gewenste dag en tijdstip. Ook kun je haar benaderen als je eerst een offerte wenst te ontvangen voor coaching of een training.

Bekijk hieronder het visitekaartje in video van Marielle:

IMG_7015