Relatietherapie en -Coaching

RELATIETHERAPIE EN -COACHING

We zijn gemaakt om geluk te zoeken

En het is duidelijk dat gevoelens van liefde, genegenheid en verbondenheid voor geluk zorgen
Dalai Lama

Charles Ruiters werkt samen met two4two Relatietherapie en -coaching.

Elke woensdag kun je nu ook in Maastricht terecht voor een relatietherapie of relatiecoaching sessie van two4two.
EN
Eind juni 2020 biedt two4two het 'Houd me Vast' programma aan in Maastricht: een weekend voor stellen, de APK voor je relatie.

Download pdf brochure

Wat kun je verwachten?

Voor alle informatie over relatietherapie en relatiecoaching: volg de link om naar de website van two4two te gaan.

Het ’Houd me vast’ programma is dé APK voor je relatie. Dit weekend gebruiken jullie om je (partner)relatie samen te onderzoeken en te verbeteren. Je gaat ook actief aan de slag met elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen.

Als het thuis goed zit, dan kun je de wereld aan

‘Houd me vast’ is een cursus voor stellen. Marielle en Paul, van two4two relatietherapie en -coaching, zijn opgeleid en getraind om dit te geven. Zij hebben dit programma ook zelf ondergaan,  dus ze kennen de kracht van dit programma ook uit eigen ervaring. (Marielle en Paul zijn al jaren een inspirerend stel).

Voorafgaand aan deelname vindt een intake en een kennismaking plaats, dit is gratis en vrijblijvend. Jullie zitten dus nergens aan vast, pas na de kennismaking besluit je als stel of je ook echt mee gaat doen.

Dit programma wordt georganiseerd in het weekend, met een optie voor een terugkomavond - zo’n 4 a 5 weken na afloop zodat jullie zo goed mogelijk het geleerde kunnen integreren.

Het maximaal aantal beschikbare plekken is voor 6 stellen.

Reserveer dus nu alvast in je agenda: 14 en 15 november 2020 te Maastricht.

De eerste stap is om je aan te melden voor de (gratis en vrijblijvende) intake en wederzijdse kennismaking. Mail met info@two4two.nl of bel met 06-2120 0623 (Marielle). Of boek een belafspraak in, dan belt Marielle je op het door jou gewenste dag/tijdstip terug om een afspraak voor deze kennismaking te maken:

Bel me terug

Agenda

  • 13nov
    Houd me Vast Weekend13 en 14 november 2021Maastricht, Titanenhof 15Aanmelden

Anderen over de begeleiding door two4two

En we zijn bij elkaar, beter dan ooit tevoren

Anna en Boy

Het voelde gelijk goed, veilig, openhartig, onpartijdig

Conny en Rene

Het gaf ruimte in onze relatie en heel veel inzicht in de ander

Anne-Marie en Rene

Patronen gaan zien en doorbreken

De methodiek waarop de Houd me Vast training is gebaseerd is de EFT, Emotionally Focused Therapy. De ingang is het patroon dat zich tussen jullie afspeelt. Het gaat niet om 'wie schuld heeft' aan moeilijkheden in jullie relatie, het gaat erom te gaan zien wat ieders aandeel is in een patroon dat zich afspeelt tussen jullie. En wat zit daar dan nog onder? Over welke hechtingsbehoefte, welke hechtingsangst gaat het eigenlijk?

De methodiek die gebruikt is wetenschappelijk bewezen en leidt tot bewezen positieve resultaten. Bij ruim 80% van de stellen verbetert de relatie.

1 WEEKEND

Training 'Houd me vast'

Proces

In onze trainingen maak je een heel proces door. Het zet je in je kracht, geeft je innerlijke rust en maakt helder waar je naar toe wilt. Je leert om te gaan met de wereld om je heen, op een manier dat je kunt zijn wie je bent en worden wie je wilt zijn.

In dit weekend ga je als het ware een heel educatief programma doen. Je leert niet alleen over relateren, en communicatie, maar je gaat er ook mee aan de slag, met jouw partner doe je oefeningen, zodat je het geleerde gaat toetsen in jullie relatie, en pijnpunten gaat bespreken en door-werken, en daarmee de relatie opschoont, waardoor liefde en connectie groter kunnen worden.

'Houd me vast' richt zich op:

  • Stellen.
  • Dit programma is geen vervanging voor therapie, het is bedoeld voor:
  • Stellen die willen reflecteren op hun relatie.
  • Stellen die hun relatie (nog) beter willen krijgen.
  • Stellen die  ervaren dat 'ruzies' niet echt opgelost worden. Die ruzies blijven dan ook terugkomen.
  • Stellen die (mogelijk) ook bepaalde onderwerpen nog niet eerder hebben (durven/kunnen) bespreken, maar daar wel in willen leren. Onder begeleiding, in een veilige en vertrouwde omgeving
  • Stellen die (nog) meer liefde en een betere communicatie in hun relatie willen bereiken.

Jullie investering

Geen € 695,--, maar € 590,-- per koppel.

Dit jaar voor de eerste keer in Maastricht, daarom deze speciale prijs.

De trainingslocatie bevindt zich aan de Titanenhof 15 in Maastricht.

Dit is inclusief cursusmaterialen en catering tijdens de dagen.

Niet inbegrepen zijn reis- en verblijfkosten.

Veelgestelde vragen

Over deze training

Mijn blogs

Wat ik je wil meegeven

Gratis ontwikkeladvies & coaching

Vanochtend kreeg ik een leuke email: “Beste Charles, via de ‘NL leert door’ regeling ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik kwam je

Luisteren door een bril

Luisteren is voor een coach een onmisbare competentie, maar feitelijk zou elk mens in staat moeten zijn om te luisteren. Luisteren is veel meer dan

Het is niet eerlijk

Sinds maart dit jaar coach ik een aantal mensen met de diagnose Parkinson. Dit is onderdeel van een pilotstudie met ondermeer het Radboudumc en Sentias.nl.

Eerst meer informatie?

Neem contact op!

Wil je eerst even contact voordat je kiest voor coaching of een training? Dan staat Marielle (mijn zus) voor je klaar, bij haar kun je met al je vragen terecht. Mail haar of boek een belafspraak van 30' (gratis en vrijblijvend natuurlijk) met haar. Dan belt zij jou op het door jou gewenste dag en tijdstip. Ook kun je haar benaderen als je eerst een offerte wenst te ontvangen voor coaching of een training.

Bekijk hieronder het visitekaartje in video van Marielle:

IMG_7015